Inskrift - Webbutveckling, webbprogrammering och internetmarknadsföring

Vi ger er:

  • - Kundanpassad webbprogrammering
  • - Sökmotorvänlig webbdesign
  • - Kundanpassad webbutveckling
  • - Internetmarknadsföring
  • - Sökmotoroptimering
  • - Site copy, säljande text
If you don't read Swedish:
Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
If you don't read Swedish: Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
Vi ger er: Kundanpassad webbprogrammering, Sökmotorvänlig webbdesign med mera...
 

 

Inskrift - Internetkonsult, Webmastering

Avtal inom webmastering, Internetkonsult

Inskrift löser Ert Internetproblem

Inskrift befriar er gärna från allt vad webbpresentation och internetmarknadsföring heter. Skriv ett långvarigt avtal med Inskrift om webmastering, så kan ni slappna av och ägna er åt det som ni är bäst på.

De avtal vi gör inom området webmastering anpassas helt efter varje kunds specifika behov och önskemål. Det kan även handla om att vi tar hand om vissa delar av er verksamhet på Internet samtidigt som ni själva sköter andra delar. Det är Inskrifts ambition att ni bara ska behöva betala för det som ni verkligen behöver. Kontakta oss för en diskussion om era behov och vad vi kan göra för er.

Inskrift har samarbete och samverkan med ett par andra IT-företag. Detta gör att ni genom Inskrift kan få flera avancerade IT-uppdrag utförda genom samma kontakt, Inskrift.

Marknadsföringsavtal

Inskrift kan sköta all er marknadsföring på Internet, eller delar av den. Ni kan också anlita Inskrift för att utbilda er i Internetmarknadsföring.

Läs mer om hur ni kan lösa er marknadsföring på Internet samt vilka annonseringskanaler det finns på sidan Marknadsföring på Internet.

Annonsplatser

Inskrift arbetar aktivt med att förmedla annonsplatser på Internet. Se sidan Annonsplatsförmedling. Kontakta Inskrift om ni har en bra annonsplats som ni vill sälja, och naturligtvis bör ni höra med inskrift om ni behöver köpa en lämplig annonsplats för er verksamhet.

Annonsutformning

För all annonsering på Internet behöver ni själv ta fram era annonser, eller anlita en tredje part för det. Läs vad Inskrift kan hjälpa er med i den vägen på sidan Annonstext för Internet.

Navet i er internetmarknadsföring

Kom alltid ihåg följande: Det är er webbplats som är navet i all er marknadsföring på Internet. Det betyder att ni mycket noga måste tänka igenom hur er webbplats fungerar som marknadsföringskanal. Det är absolut inte tillräckligt att er sajt "ser bra ut". Det finns mycket att tänka på, läs mer på sidan Webbutveckling.

Det är mycket vanligt att företags webbpresentationer behöver justeras för att fungera optimalt som navet i företagets marknadsföring på Internet. Inskrift gör gärna den uppfräschning som ni önskar och/eller anpassning för bättre SEO (sökmotoroptimering) samt förser gärna er sida med nytt, bättre, textinnehåll. Se även sidan Site copy, säljande text.

Webbhotell

Inskrift ger er det stöd för att få er hemsida på ett väl fungerande webbhotell som ni behöver, med databaser, e-postadresser och allt angränsande, se även Comlocus, stöd för webbhotell.

Tekniska texter för Internet eller intranät

Vi tar fram och bearbetar tekniska texter av alla slag för presentation på Internet eller i ert intranät.

Vi har teknisk kompetens och mångårig erfarenhet av tekniska instruktioner. Kontakta oss för en första kostnadsfri konsultation.

Användbara tips:

Bra webbhotell: Oderland »

Gratis Grattiskort

Lediga platser: VMJ har just nu 63 837 lediga jobb att söka


Valid HTML5!
Sitemap  |  Firma Bengt Lundberg, Inskrift - Kungsör  -  Företaget innehar F-skattebevis  -  Copyright by Inskrift  -  Org.nr: 550502-6939  -  Mobil: 073-5502236  -  Kontaktformulär »