Inskrift - Webbutveckling, webbprogrammering och internetmarknadsföring

Vi ger er:

  • - Kundanpassad webbprogrammering
  • - Sökmotorvänlig webbdesign
  • - Kundanpassad webbutveckling
  • - Internetmarknadsföring
  • - Sökmotoroptimering
  • - Site copy, säljande text
If you don't read Swedish:
Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
If you don't read Swedish: Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
Vi ger er: Kundanpassad webbprogrammering, Sökmotorvänlig webbdesign med mera...
 

 

Inskrift - Annonstext för Internet

Säljer era annonser på Internet?

Annonser på Internet säljer olika bra. I stort gäller samma villkor på Internet som i tidskrifter om en annons ska sälja eller inte. Dock finns det vissa skillnader, vissa typer av annonser som går bättre på Internet och vissa som går sämre. Inskrift har stor erfarenhet av annonsering på Internet. Vi tar gärna fram ert annonsmaterial. Antingen som en del av ett större uppdrag, eller enbart annonstexterna om ni så vill.

Annonsutformningar

Formerna förändras

Vilka former av annonser som ger mest utbyte på Internet har ändrats över tiden, och kommer att fortsätta förändras. Inskrift följer och bevakar olika slags annonsering på Internet och deras effektivitet i nuläget.

Vill ni inte av eget intresse lägga ner all den tid som åtgår för att bli riktigt insatt i detta bör ni istället köpa in denna tjänst utifrån. Inskrift skriver gärna en offert.

Annonstyper

Beroende på förhållanden som ämnesområde och målgrupp används ren textannonsering, annonser med bild eller annonser med rörlig grafik (av det senaste finns dels animerad GIF och dels Flash-filer). Grafiska annonser har sin plats på Internet, men i många sammanhang kan rörliga blinkande annonser "skrämma iväg" en del besökare medan textannonser aldrig skrämmer någon, och textannonser spärras inte av blockeringsprogram för annonser som finns. Textannonser kan alltså ge ett bättre resultat, det måste övervägas utifrån sammanhanget. Det förutsätter givetvis rätt utformade textannonser. Grafiska annonser kan Inskrift även stå till tjänst med, för den som så önskar. Inskrift tar gärna fram den grafik som behövs både för webbplatsen och för annonsering.

Se även sidan Säljande textinnehåll till er hemsida.

Övrigt

Inskrift kan också ta fram professionella etikettdesigner för ert behov. EPS-filer lämpade för tryckerier, eller anpassade för er egen utskrift.

 

Användbara tips:

För dig som är 55+ finns mötesplatsen Vi Seniorer.

Lediga platser: VMJ har just nu 65 025 lediga jobb att söka


Valid HTML5!
Sitemap  |  Firma Bengt Lundberg, Inskrift - Kungsör  -  Företaget innehar F-skattebevis  -  Copyright by Inskrift  -  Org.nr: 550502-6939  -  Mobil: 073-5502236  -  Kontaktformulär »