Inskrift - Webbutveckling, webbprogrammering och internetmarknadsföring

Vi ger er:

  • - Kundanpassad webbprogrammering
  • - Sökmotorvänlig webbdesign
  • - Kundanpassad webbutveckling
  • - Internetmarknadsföring
  • - Sökmotoroptimering
  • - Site copy, säljande text
If you don't read Swedish:
Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
If you don't read Swedish: Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
Vi ger er: Kundanpassad webbprogrammering, Sökmotorvänlig webbdesign med mera...
 

 

Fakta om Firma Bengt Lundberg, Inskrift

Inskrift

Vem är Bengt Lundberg?

Firma Bengt Lundberg, Inskrift startades 2005. Det är jag, Bengt Lundberg, som står bakom firman.

Tills vidare jobbar jag ensam i Firma Bengt Lundberg, Inskrift. Inskrift har dock samarbetspartners att använda i förekommande fall. Detta gör att ni genom Inskrift kan få flera avancerade IT-uppdrag utförda genom samma kontakt, Inskrift.

Bakgrund

Starten

Starten

Jag har sedan bilden här togs hunnit äta många fil och corn flakes-frukostar. Jag är nu en medelålders man med bred erfarenhet.

Jag är från början flygradiotekniker. Därefter teknisk skribent och teknikredaktör i tretton och ett halvt år. Vid sidan om detta har jag ägnat mig åt olika arbeten på Internet, webmastering, sedan början av 1997 i allt ökande omfattning.

Jag har även jobbat som servicetekniker och har idag en mycket bred teknisk erfarenhet inom såväl el, elektronik och data som mekanik.

Jag har nu jobbat heltid med egen firma inom webbprogramering och internetkonsult i över tio år.

Målsättning

Bengt Lundberg

Bengt Lundberg

Inskrift har tre verksamhetsgrenar, som ibland kompletterar varandra.

Inskrift ska fylla företagens behov av kostnadseffektiv marknadsföring via Internet.

Inskrift ska fylla företagens behov av effektiva webbpresentationer, anpassade för internetmarknadsföring, och webbutveckling.

Inskrift ska fylla företagens behov av grafikstöd för webbutveckling, internetmarknadsföring och även etikettdesign för varor etc.

Referenser

Jag har under 13,5 år tjänstgjort som teknisk skribent och teknikredaktör för tekniska föreskrifter gällande underhåll av elektronik i militära flygplan.

Jag har intresserat mig för Internet sedan början av år 1997 och har under åren utvecklat och skött ett antal olika webbsajter. Sedan 2005 jobbar jag heltid med internetfrågor och webbutveckling.
En egen referens är Vi Mellan Jobben, en annan är Vi Seniorer. En samling av egna sidor av olika åldrar finns under Lundberg & Lagerstedt. Jag har aktivt fungerat som webmaster under många år och följt med utvecklingen, jag har både insikt om tidigare tekniker och dagens responsiva HTML5-designer och programmerar i PHP, JavaScript, AJAX, MySQL m.m.

Se även Kundreferenser. Kontakta Inskrift om ni behöver mer information eller mer detaljerade referenser.

Kuriosa

Jag vill gärna tipsa om möjligheten att skapa unika Digitala Vykort o Grattiskort. För regionalt intresserade har jag byggt upp en komplett portal för regionen Västra Mälardalen, med forum och andra funktioner, gratis medlemskap.

Söker du IT-jobb?
Lediga platser: VMJ har just nu 63 928 lediga jobb att söka


Valid HTML5!
Sitemap  |  Firma Bengt Lundberg, Inskrift - Kungsör  -  Företaget innehar F-skattebevis  -  Copyright by Inskrift  -  Org.nr: 550502-6939  -  Mobil: 073-5502236  -  Kontaktformulär »