Inskrift - Webbutveckling, webbprogrammering och internetmarknadsföring

Vi ger er:

  • - Kundanpassad webbprogrammering
  • - Sökmotorvänlig webbdesign
  • - Kundanpassad webbutveckling
  • - Internetmarknadsföring
  • - Sökmotoroptimering
  • - Site copy, säljande text
If you don't read Swedish:
Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
If you don't read Swedish: Inskrift in EnglishGo to Inskrift International

 
Vi ger er: Kundanpassad webbprogrammering, Sökmotorvänlig webbdesign med mera...
 

 

Inskrift - Appar för Android

Appar för mobila Android enheter

Vi kan göra en Android app åt er för humant pris. I första hand bygger vi med "WebView", vilket innebär att man gör en anpassad liten webbplats vilken uppdateras som en vanlig sajt och sedan visas denna även inuti er app.
Ett par konkreta exempel att titta på:

Inskrift Demobutik 1 - Detta är den enklaste formen av butik och endast en (1) artikel kan beställas (dock i flera antal). Det är också den billigaste app-butiken som finns. Fördelarna är enkelhet för både ägare och kunder, samt den låga investeringskostnaden. Betalningssystem finns inte, bara underlag för egen fakturering. Butikens produkter läggs in via en enkel administrationspanel som inte kräver några förkunskaper och beställningar hanteras också där. Demobutik 1 kräver en MySQL databas. Appen byggs med "WebView" och därför kan också webbgränssnittet utnyttjas för kunders köp parallellt med app-köp.
Kontakta oss vid intresse.

Inskrift Demobutik 2 - Detta är den näst enklaste formen av butik, den har bara en enda kategori. Flera artiklar kan beställas (och i flera antal), men bara från en "sida" i appen (såväl som på webben). Betalningssytem finns inte i Demobutik 2, bara underlag för egen fakturering (betalsystem från tredje part kan implementeras om ni behöver det). Butikens produkter läggs in via en enkel administrationspanel som inte kräver några förkunskaper och beställningar hanteras också där. Demobutik 2 kräver en MySQL databas. Appen byggs med "WebView" och därför kan också webbgränssnittet utnyttjas för kunders köp parallellt med app-köp. Administrationspanelen har även redigerbart kundregister.
Kontakta oss vid intresse.

Digitala Vykort - Detta är en app för android som bygger på den sedan länge befintliga webbplatsen "Digitala Vykort", här i en anpassning och nedbantning för lätt hantering på en smartphone. Denna app har en annons från AdMob inlagd över innehållet. Se den som ett exempel på vad vi kan göra för er.
Kontakta oss och berätta om era behov för app.

Mer om WebView-tekniken: En vanlig webbsajt används för det egentliga innehållet i appen. Den sajten kan antingen vara öppen för åtkomst via en vanlig webbläsare eller så kan besökare hindras från åtkomst till den. Är appen gratis och innehåller något man vill sprida så mycket som möjligt låter man sajten vara öppen för alla. När det gäller en betalapp vill man normalt inte att samma innehåll ska gå att komma åt gratis på webben, då stoppar man alla åtkomst från andra än appen och en administratör.
Ett exempel på en betalapp med WebView från en stängd sajt programmerad av Inskrift: Rökskolan från Lilla Rökeriet

Mer inom app-programmering ska komma inom kort...

Kontakta oss gärna om ert behov av Android app.

Ett tips för dig:

Bra webbhotell: Oderland »

Vykort, Grattiskort o Födelsedagskort

Lediga platser: VMJ har just nu 66 531 lediga jobb att söka

Inskrift på Inskrift på Facebook


Valid HTML5!
Sitemap  |  Firma Bengt Lundberg, Inskrift - Kungsör  -  Företaget innehar F-skattebevis  -  Copyright by Inskrift  -  Org.nr: 550502-6939  -  Telefon: 0227-12424  -  Mobil: 073-5502236  -  Kontaktformulär »